Tuňák v rajčatové omáčce 3x80g
Kód: 309Detailní popis produktu
Složení: tuňák (ryby), rajčatová omáčka (slunečnicový olej, voda, rajčatový koncentrát (8%), cukr, a koření) a sůl.
Hmotnost 3x80 g, čistá hmotnost 3x52g.
Výživové údaje: na 100 g – energetická hodnota 813 kJ/ 196 kcal, tuky 15 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g, sacharidy 2,2 g z toho cukry ‹0,5 g, proteiny 13 g, sůl 0,78 g.
Skladujte na chladném a suchém místě. Abyste mohli vychutnat chuť a vlastnosti produktu, doporučujeme jej spotřebovat celý po otevření plechovky. Pokud ho nespotřebujete, uchovávejte v lednici, v původní plechovce a zalité olejem. Po otevření neskladujte déle než 24 hodin.
Spotřebujte do: viz datum na obalu
Země původu: Španělsko
Výrobce: Escuris S.L., ESP
RECEPT
Těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou
Suroviny
- těstoviny 500 g (penne, kolínka, vřetena)
- tuňák v rajčatové omáčce 240 g
- 2 ks cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- rajčatová omáčka 300 g
- rozmarýn - pár čerstvých lístků
- sůl, případně mořská sůl
- pepř
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme dle návodu. Samostatně si připravíme omáčku. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvičce si rozpálíme olej, přidáme cibuli a česnek a osmažíme je dozlatova. Přidáme rajčatovou omáčku Artesana, nadrobno nakrátý rozmarýn, a povaříme 5 minut. Přidáme tuňáka a dochutíme solí a pepřem. Okapané, uvařené těstoviny promícháme s omáčkou a podáváme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.