Tuňák v rajčatové omáčce 3x80g

Kód: 309
90 Kč 375 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Tuňák v rajčatové omáčce je ideální do těstovin nebo do salátů. Tuňák obsahuje pro tělo důležité vitamíny A, D, vitamíny skupiny B, dále pak minerály železo, vápník, draslík, selen, jód a tolik zmíněné mastné kyseliny omega 3 a omega 6. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: tuňák (ryby), rajčatová omáčka (slunečnicový olej, voda, rajčatový koncentrát (8%), cukr, a koření) a sůl.

Hmotnost 3x80 g, čistá hmotnost 3x52g.

Výživové údaje: na 100 g – energetická hodnota 813 kJ/ 196 kcal, tuky 15 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g, sacharidy 2,2 g z toho cukry ‹0,5 g, proteiny 13 g, sůl 0,78 g.

Skladujte na chladném a suchém místě. Abyste mohli vychutnat chuť a vlastnosti produktu, doporučujeme jej spotřebovat celý po otevření plechovky. Pokud ho nespotřebujete, uchovávejte v lednici, v původní plechovce a zalité olejem. Po otevření neskladujte déle než 24 hodin.

Spotřebujte do: viz datum na obalu

Země původu: Španělsko

Výrobce: Escuris S.L., ESP

RECEPT

Těstoviny s tuňákem a rajčatovou omáčkou

Suroviny

  • těstoviny 500 g (penne, kolínka, vřetena)
  • tuňák v rajčatové omáčce 240 g
  • 2 ks cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • rajčatová omáčka 300 g
  • rozmarýn - pár čerstvých lístků
  • sůl, případně mořská sůl
  • pepř

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme dle návodu. Samostatně si připravíme omáčku. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvičce si rozpálíme olej, přidáme cibuli a česnek a osmažíme je dozlatova. Přidáme rajčatovou omáčku Artesana, nadrobno nakrátý rozmarýn, a povaříme 5 minut. Přidáme tuňáka a dochutíme solí a pepřem. Okapané, uvařené těstoviny promícháme s omáčkou a podáváme.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: